Следва

Да или Не? 8 хиляди за блестящата рокля на Мелания

We love: Анджелина в Dior

Голи рамене и много мастилени рисунки...

Celebrities преди 6 години

Разбира се, че говорим за Анджелина Джоли, която направя спря дъха ни.

На премиерата на филма си First They Killed My Father красивата 42-годишна актриса се появи в жестока рокля дело на френската модна къща Christian Dior.


Дизайнът в пепeляво подхожда повече от отлично на малиновите устни на Джоли, а прическата и бижутата й са перфектно съобразени за визията. Да не говорим, че полу-голият гръб на роклята откри на показа будистките татуировки на Анджелина, които носят дълбок смисъл за мир, любов и проспериращ живот.
Харесва ли ви, защото ние сме влюбени? Явно раздялата с Брад Пит наистина се отразява чудесно на актрисата, която вече заряза любимото си черно и все по-често се носи в по-светли и женствени тоалети.


More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 4 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим...