Следва

Въртележка в сърцето на София

Джей Ло в искрена изповед: По-щастлива съм отвсякога!

J-Lo споделя за връзката си с Алекс Родригес...

Celebrities преди 6 години

Нещата са сериозни между ултра сексапилната Джей Ло и нейния любим Алекс Родригес.

48-годишната певица споделя за романтиката между тях в новия брой на списание HOLA! и твърди, че най-накрая е открила истинската любов.

Намирам се в наистина хубава връзка
, споделя гордата майка на две деца. „Чувствам, че за пръв път мога да кажа, че ще е завинаги. Допълваме се и между нас има истинска, чиста любов. Певицата също разказва, че тази връзка няма нищо общо с предишните й: „Не че не съм имала страхотни връзки, изпълнени с любов и приключения, но за пръв път ми се случва да се усетя, че се правим взаимно по-добри и по-щастливи. Имаме нужда да се подкрепяме един друг.”

Стискаме палци любовта им да продължи до безкрая и отвъд. Нека винаги да са така щастливи и положителни. Изпращаме им и нашата любов.
 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 3 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 3 дни

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.