Седмичен ХОРОСКОП - 18.09 - 24.09

преди 6 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Родените под знака на Овен ще бъдат изненадани с едно определено събитие. То вероятно ще бъде свързано с някого, с когото имате близки отношения. Всичко това ще ви донесе много положителни емоции. Възможно е големите новини да са свързани с бъдещо майчинство и раждане на дете.
Важно за периода е да избягвате конфликти. Ако сте в лошо настроение и сте раздразнителни и чувствителни, трябва да наложите контрол над действията и думите си. Обратното би ви изиграло лоша шега.
Ще се радвате на добри възможности, които представляват интерес за вас.

Седмицата започва с все по-голямо приближаване до целите ви. Вие сте смели и динамични – и то повече от всякога! Хората около вас ви подкрепят и се стараят да направят пътя ви по-лек. Не се тревожете да поемете подадената ви ръка. Но през някои трудности е по-добре да преминете сами, тъй като това ще бъде поучително за вас.
От сряда до петък ключът към всичко е да уцелите подходящия момент – във всяко едно отношение.
През уикенда ще бъдете спонтанни, имайки страхотни идеи, които ще ви подтикват към това.

Хороскоп

Още от

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 7 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.  

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.