Седмичен ХОРОСКОП - 18.09 - 24.09

преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тази седмица Козирозите ще имат важни ангажименти, свързани с документи, договори или правни институции. Всичко това има само положителен аспект за вас и по никакъв начин тези въпроси не са проблеми, дори напротив – начин да направите още една стъпка напред.
Сега ще си припомните нещо забравено, ще откриете нещо изгубено и ще видите колко далеч сте стигнали, поглеждайки зад себе си.
Ролята на един определен човек в живота ви е голяма. Това ще окаже силно влияние върху голяма част от решенията и действията ви. Уверете се, че този човек ви помага да откриете себе си и това, което искате, а не решава вместо вас.

Дръжте очите си отворени в понеделник и вторник. Какво се случва около вас? Какво означава това за бъдещето ви? Във всичко има някакъв смисъл, а това, което чувствате, наблюдавайки всичко около себе си, е изключително важно сега. Само така можете да направите добра оценка на нещата, да разберете какво искате и къде се намирате в живота си.
От сряда до петък разбирате, че ще трябва да направите някои промени – не драстични, но пък в почти всяко отношение. Просто ще смените подхода си към повечето неща.
През уикенда се забавлявайте, грейте и се наслаждавайте на всеки миг.

Хороскоп

Още от