Седмичен ХОРОСКОП - 18.09 - 24.09

преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През този период Близнаците ще бъдат по-натоварени в работата. Но това съвсем няма да е безвъзмездно. Целият ви труд ще се отрази на финансовото ви състояние. Но все пак многото ангажименти ще създадат известно напрежение във вас. Трябва да запазите самообладание и стъпка по стъпка да се захващате с всяка следваща задача, започвайки от най-важната. Имате достатъчно време. Просто трябва да го разпределите правилно.
Ще получите обещание от човек, когото познавате отскоро. Ще се запознаете и с много нови хора. Тези контакти ще бъдат изключително ценни за развитието ви в професионален план.

В понеделник и вторник съчетавате полезното с приятното. Работата може да бъде и забавна, а вие знаете това най-добре. Смейте се и разнообразявайте обстановката. Не може всичко да бъде сериозно и строго постоянно.
От сряда до петък ще се сблъскате с неща, които не сте очаквали, нито пък планували. Някои ситуации не са толкова прости, колкото изглеждат. Но вие притежавате необходимото, за да ги разшифровате.
През уикенда е важно да комуникирате, като в разговорите бъдете ясни и убедителни. Не се колебайте в решенията си. Това, което искате, напира да излезе отвътре. Доверете се на вътрешните си инстинкти.
 

Хороскоп

Още от

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 18 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.