Седмичен ХОРОСКОП - 18.09 - 24.09

преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

Представителките на зодия Рак ще бъдат възнаградени с успех в образованието или кариерата си. Ще получите признание или заслужена награда за положения ви труд. Това ще ви даде стимул и мотивация да продължавате да правите това, на което се отдавате. Не е напразно, а правилните хора знаят колко е ценно.
Сега можете да направите важна инвестиция за дома си. Имате нужда от някои нов придобивки, които ще подобрят комфорта и живота ви вкъщи.
Ще се появи нов човек в обкръжението ви, който ще ви накара да мислите за много неща, за които досега дори не сте се и сещали. Такива хора отварят очите ви за нови хоризонти, перспективи и възможности.
Бъдете търпеливи и не прибързвайте в действията или пък заключенията си. Някои неща изискват своето време. Дайте им го и няма да съжалявате.

В началото на седмицата ви е трудно да хармонизирате ума и сърцето си в едно. Понякога емоционалната ви страна диктува решенията ви повече, отколкото здравият ви разум. Трябва да се научите да контролирате това във ваша полза. Емоциите са неизбежни, но афектът невинаги може да бъде фактор, който да благоприятства успешните ви решения.
От сряда до петък паметта е най-силната ви страна. Благодарение на нея успявате да разпределите времето си перфектно, както и да се сещате за важни детайли, независимо колко отдавна сте се „запознали“ с тях.
През уикенда се радвайте на настоящия момент. „Тук и сега“ ще бъде много по-ценно от „утре“. Погрижили сте се за „утре“ още през седмицата. Сега се отдайте на мига.

Хороскоп

Още от

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.