Седмичен ХОРОСКОП - 18.09 - 24.09

преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Периодът е благоприятен за Девите. Сега ще можете да решите голяма част от финансовите си въпроси, да направите необходими плащания и инвестиции. Вие сте стриктни и много добре знаете кое е най-важно. Затова бюджетът ви е прилежно разпределен, за да ви стигне както за необходимото, така и за странични „сладки“ разходи.
Късметът е на ваша страна, така че рискувайте малко повече. Ако сте имали интенцията да опитате нещо, което е непознато и плашещо, то сега е моментът да го направите. Няма да съжалявате.
В личен план е важно да бъдете откровени и да не криете чувствата си. Колкото по-открити сте, толкова по-добре ще се развиват нещата във всичките ви отношения.

В началото на седмицата ви се удава възможност да експериментирате. Важно е да разберете, че може да се забавлявате, докато вършите всичко в ежедневието си. Ще бъдете щастливо възнаградени за усилията си, а още повече за това, че не сте загубили позитивния си дух.
От сряда до петък сте съсредоточени към детайлите. Нещата за вас трябва да бъдат раздробени и изследвани до последната брънка. Но не забравяйте, че общият план, цялостният поглед са по-важни накрая.
През уикенда ще влезете в спор с човек, който просто си проси да бъде поставен на мястото му. Вие сте търпеливи, но когато някой прекали в неправилното си отношение към вас, не си мълчите.

Хороскоп

Още от

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.