Седмичен ХОРОСКОП - 18.09 - 24.09

преди 6 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Седмицата ще бъде важна за родените под знака на Везни, тъй като те ще вземат важни решения в професионален план. Споразумение, подписване на договор, бизнес отношения – за всяка от вас това ще бъде строго индивидуално. Важното е да действате така, както смятате за добре. Все пак става дума за вашето бъдеще. Всеки чужд съвет би бил излишен, тъй като ще бъде пречупен през чужда призма, а сега вие се нуждаете само и единствено от вашата.
Някой от обкръжението ви ще ви разочарова. Това ще ви обиди и изненада, тъй като вие често наивно вярвате в хората. Но много от тях нямат място в живота ви и е във ваш плюс, че го разбирате – макар и по трудния начин.

Първите дни от седмицата са изключително богати – емоционално, интелектуално и дори романтично! Грабете от всичко с пълни шепи. Творческата ви страна иска да се изрази, така че и дайте свобода. Намерете и време за романтика и моменти, прекарани с любимите хора.
От сряда до петък ще преживеете различни неразположения, най-често свързани с хората около вас, както и с негативната енергия, която се излъчва от повечето от тях. Ще трябва да откриете начин да избягате от тези ситуации и да се съсредоточите върху себе си.
Уикендът ще бъде спокоен, но много ползотворен.

 

Хороскоп

Още от

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.