Следва

LFW Пролет/лято 2018: Erdem

LFW Пролет/Лято 2018: Chistopher Kane

Седмицата на модата в Лондон напредва с пълна сила и ние вече имаме фаворит.

Runway преди 6 години

Chistopher Kane успя да погали сетивата ни с колекцията си Пролет/Лято Ready to Wear.

Прекрасни флорални мотиви с по-семпъл оттенък, черен лак и бели ресни, сиво-синьо каре и акценти от ярко жълто и червени дантели.

Всичко в колекцията си е на мястото – нищо повече, нищо по-малко. Мед ни капе от душата и при вида на фино изрязаните дантели, умело съчетани с не натрапчивите shiny елементи в последните представени модели. Няма как да не акцентираме и върху страхотните обувки, които придаваха съвършения завършек на тоалетите. Влюбени сме!

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2025

Runway преди 1 ден

Може да изглежда като репетиция за Олимпиадата през 2024 г., която е на път да започне във Франция, но това беше мъжкото шоу на Louis Vuitton Le Monde est à Vous (Светът е твой), водено от (изявено) Фарел Уилямс, придружен от симфоничен оркестър и хор, соул певците Tems и DJ Waffles.  

Dior Resort 2025

Runway преди 2 седмици

За новата колекция на Dior Мария Грация Кюри избра за отправна точка Шотландия, главната жена (дизайнерът последователно се ръководи от дневния ред на жените) е кралица Мери, точното място - пътеките и стълбите на градините на замъка Дръмънд, „най-добрите терасирани градини в света“, както признават експертите.