Следва

Aромат на мечти

Back to the future с Motorola

Имало едно времe...

All About Life преди 6 години

Минало време. Никакъв избор на мобилни устройства. Единствена светлинка в мрака -  моделите на Motorola. Марка от въжделена Америка, щата Илинойс, с дълга и интересна история, стартираща през далечната 1928 година.



Тогава телефоните, с които навремето статирахме вечната-си-и-неразделна-любов с това малко, но въздесъщо устройство, са още в бъдещето на създателите на
„Производствена корпорация Галвин”, именно братята Пол и Джоузеф.

Фирмата извървява интригуващ път и както всяко успешно нещо претърпява немалко проблеми. Последните, на които сме директно или индиректно свидетели. Директно, защото имаше време, в което и да искахме, не можехме да си купим новия модел от любимата марка. Е, беше каквото беше.


След период на затишие от пазара Motorola се завръща по-силна отвсякога. Положението е #hellomoto от 2016-та, когато пазарът прегърна с носталгия Moto Z, а година по-късно се роди и „продължението” на модела, основен обект а днешния ни материал.

Поводът - миналата седмица колеги от България и Румъния бяхме сред гостите на събитието за „откриване” на новия смартфон Моto Z 2 и прилежащите му модули – Moto Mods. Страхотен коктейл тонизира премиерата, а по-важното, което следва да се запомни е:

#HelloMoto, защото обичаме да приветстваме иновациите в света на смартфоните, вкл. приложенията, абсолютно забележителни, футуристичния дискурс - по-лек, по-тънък, с по-висока производителност, Full HD Super AMOLED дисплей, батерия с капацитет до 30 часа, Turbo Power зарядно2 и 2,2 GHz осемядрен процесор. Обхват на задната камера, увеличен до 5 метра за по-добро и бързо фокусиране, плюс предна камера с 5MP и двойна светкавица – просто селфи мечта. Сред подобренията на Moto Z 2 е и целият спектър на Moto Experiences, сред които функцията „Нощен екран”, „Moto Voice” и четецът за пръстови отпечатъци.


#HelloMods – Бъдещето тук и сега или най-любопитната част от цялото. Това са създадените за цялата „Z” серия „магически” Moto Mods. Благодарение на тях Moto Z е първият трансформиращ се модулен телефон в света.



Какво включват? Ами, това:

- Moto 360 Camera: прикача се към гърба на телефона посредством магнит, като дава възможността за заснемане на всичко около нас. Страхотно 360-градусово 4К видео със завладяващ 3D звук и всичко това с едно натискане на бутона.
- Moto GamePad: Устройство, което трансформира телефона в гейминг конзола с двойни контролери, D-pad и четири екшън бутона и вградена батерия от 1035 mAh.
- JBL SoundBoost 2: Колонка с до 10 часа вградена батерия, няколко цветови разновидности и вградена стойка. Продуктът е съвместим с новото приложение JBL EQ.
- Moto Turbo Power Pack: Безжичен заряд в движение. Модулът осигурява 15W енергия за цял ден. Веднъж изразходена, енергията се възстановява до 50% от капацитета си за 20 минути.
- Moto Style Shells: 10W дизайнерски кейсове, които се прикрепят към телефона.


Друг продукт, за който се радваме много,че е в ръцете ни, е Moto X4. Телефоните от серията са с най-добрите софтуерни разработки в света. Имаме умно устройство с  всички функции на Moto Experience и някои нови характеристики: по-добра камера, по-издържлива батерия, по-мощен процесор, вграден гласов асистент Amazon Alexa и система Moto Key за получаване на достъп през телефона или лаптопа до любимият сайт.



Телефоните на Motorola се завръщат с бясна скорост на пазара. Иновациите, които им прилягат като ръкавица, ги извеждат на челна позиция при избора за мобилен телефон. Цялата гама е по магазините ни от сега!
 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 7 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.