Следва

Handmade експлозия от цветове

Всички носят: Oversized

Размерът има значение.

All fashion преди 6 години

Става ли въпрос за това да изглеждаме безупречно перфектно, размерът винаги има значение! Дълго време както на модния подиум, така и на улицата властваха прилепналите кройки, скини панталоните и тесните рокли и поли. Всичко това до момента, в който големите, комфортни дрехи не станаха абсолютен тренд.

С малко повече старание oversized дрехите могат да изглеждат също толкова шикозни, колкото и тесните, а дори не трябва да се притеснявате за десерта! Големи яки, дълги ръкави, широки панталони с навити крачоли присъстват както на модните ревюта така и в streetstyle секцията и се славят с големи успехи. Gucci, Balenciaga и Moschino са само част от брандовете, упорито утрвърждаващи тенденцията.

Ключът за това да изглеждаме добре дори когато размерът на дрехата е 4 пъти по-голям, си остава балансът. Съвет от нас: ако се отдадете на тренда в горната част на облеклото, било то с oversized яке, палто или пуловер, то старайте се, панталонът или полата, която облечете надолу, да е slim. И обратното.



More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.