Следва

След 10 години: Рейчъл и Хейдън си казаха КРАЙ

Прегъдката на Jacobs...

Jacobs Cronat Gold – Златният допир до сетивата

Food преди 6 години

Пристрастени сме, приятно. И не сме сами в "греха".

Да преглъщаме кафето си, и след него новото, и после следващото си черно кафе, както го прави Флорентино Ариса, този вечно влюбен Ромео на Маркес, всеки ден, е едно от най-върховните удоволствия в света.



Обожаваме кафе, с едничкото условие да е точното кафе. Защото и първата, и всяка следваща глътка са онази сила, която ни изстрелва рязко в небесата, за да преодолеем 209-те, че и повече сантиметра предизвикателства на всеки нов ден.

Пием го черно, силно, натрапчиво до разтърсване, от Jacobs. Той знае отлично още от 1895-та, когато се ражда мечтата на младия Йохан, че тази страст надживява времена, нрави и обикновени любови и остава с нас завинаги.

Единственото отклонение от нормата е вкусването на новите блендове. Щастието на есента ни този път е безкрайно чаровно с опиващия си мирис, който сетивата припознават като чиста емоция.



Перлата в короната на сезона е оптимизирането до кафеен космос Jacobs Cronat Gold, част от семейството на Jacobs Monarch Classic и Jacobs Monarch Intense. Герой на съблазнителното съпреживяване с приятел или със самия себе си, с кадифен и плътен вкус и нежно мек послевкус.

Няма нужда да ни говорите, няма нужда от грим. Златната разновидност на Jacobs изчерпва необходимостта от друго. Освен от чаша от същото. Сега!


 

More Food