Следва

Наградите Emmy. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Стил урок на седмицата: Naked Gun

Покажи ми бедро

All fashion преди 6 години

На Балканите си го имаме онзи маниер, в който, като почука есента на вратата, вадим дългите чорапи, клиновете и, общо взето, се опаковаме като за световно, макар и климатът да не го изисква.

Време е обаче да разчупим стереотипа и да се въоръжим с готовност, толкова по-сексапилна, колкото е по-малко употребявана, да "носим" голите си, добре погалени от слънцето крака колкото се може по-навътре в зимата.

Прийомът голи на хладно е стар колкото света, а ние страхотно много го харесваме. Цяла Европа ходи така, не че е важно как ходи Европа, по-скоро признаваме, че маниерът е придобил заслужена континентална гражданственост.

Идеята да комбинираме есенен тоалет с неесенна кожа е супер симпатична и винаги работи в посока елегантна самоувереност, удобство, атрактивност, сексапил.

Модерно и готино е, остава да спазим традицията повече да е облеченото, отколкото голото. И още - винаги имайте едно на ум, когато излезете по босо-голо навън при под 12 градуса, сложете в дамската чанта дискретен резерв - приятни къси кашмирени чорапи, които обичат стилетото ви, или чифт маратонки от кожа, ако сте със сандал, а прогнозата е за порой около 4 и половина следобед на същия ден.

Освен голи крака, оставете късно есенните си голи китки, гола шия, гол сантиметър на талията и бъдете уверени. Нищо не е по-модерно от това!


Между дргуото, леко разголеното седи ултра секси и с oversized тенеденцията. Вижте ТУК!



Сара Джесика Паркър, Анна Дело Русо и още куп модерни и можещи жени се възползват от удивителната атрактивност на комбинацията. Гледаме!

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.