Следва

We love: Кая Гербер за Penshoppe

Наградите Emmy. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната!

All fashion преди 6 години

В Редакцията акцентът неизменно пада върху модния разговор.

И затова днес, вече по традиция, подбираме всичко любопитно откъм стилистична гледна точка на големите събития и познатите ни знаменитости, за да се отдадем на сладки, но откровени приказки, заслужени комплименти или пък остра критика.

Темата днест: любопитните модни попадения на червения килим на наградите Emmy.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Диана, Цвети и Петя.


Оценката ни за Рийс Уидърспуун в Stella McCartney

Диана 10/10

Не помня кога за последно Рийс ми е харесвала толкова. Изчистена класическа визия, която подчертава силуета й.

Цветина 9/10

Много ДА и много ЗА... особено сега около цялата тази афера на най-големите дизайнери с работническото облекло. Чудесен избор на цвят, дължина и въобще всичко! Въпреки това, сякаш нещо мъничко й липсва...

Петя 8/10

Тоалетът на Рийс може би идва една идея по-семпъл от очакваното за такъв тип събитие, но пък блейзър-роклята е тотално попадение за фигурата и излъчването на актрисата. Силуетът е елегантен, но не прекалено строг; изчистен, но не незавършен, а интересният кадифен акцент на обувките придава точната доза екстравагантност.


Оценката ни за Зоуи Кравиц в Dior

Диана 3/10

Прекалено ми е. Или цветно, или ресните. Двете са ми една идея в повече. Можеше и по-добре.

Цветина 7/10

Dior не е за всеки, но на Зоуи й седи някак очарователно, въпреки че тези цветове тотално не подхождат на бунтарската й визия. Всякакъв тип ресни, пискюли и техни подобни са много модерни в момента, така че поне това й обещава да е в окото на тенденциите.

Петя 9/10

Зоуи е една от фаворитките ми за вечерта - перфектен баланс между edgy роклята на Dior и нежните бижута на Tiffany&Co. Единственият недостатък е, че дължината на роклята на позволява да се видят обувките, но да предположим, че са черни сандали с тънки каишки и всичко е наред.
 

Оценката ни за Никол Кидман в Calvin Klein от Appointment

Диана 8/10

Класическа червена рокля, която се разкроява надолу. Няма какво да се сбърка при този избор.

Цветина 10/10

Великолепна... и този път много удачно подбрана, защото никак не ми допада как стилистите й постоянно избират цветове, които се сливат с кожата й. Червеното ужасно много подхожда на Кидман, а тази кройка подчертава всичко нужно във фигурата й. Божествено!

Петя 6/10

Противно на всеобщото мнение, че роклята на Calvin Klein за Кидман е тоталният победител на червения килим, аз мисля, че имаше далеч по-отличаващи се аутфити. Безспорно изборът е перфектен за актрисата и съответно подходящ за червения килим, но това да облечеш блондинка в червено просто не е особено креативен подход.
 

Шайлийн Уудли в Ralph Lauren

Диана 8/10

Нейният избор би бил и моят за подобно събитие. Тъмно зелено и секси деколте. Само бих добавила нещо на врата, може би..

Цветина 6/10

Кадифе и то блатно зелено - чудесен избор на цвят, но не и за Шайлийн. Дизайнът на роклята също не е за нея, това V-образно дълбоко деколте, колкото и да е модерно, някак си не е за нея... ама грам.

Петя 10/10

Въпреки че в повечето класации Шайлийн спада в графата "най-зле облечени", кадифената рокля на Ralph Lauren е моят личен фаворит. Материята е смел избор, но съчетана правилно (както в случая) с дълбоко деколте, едва забележими бижута, семпъл грим, небрежна прическа и най-вече непринудената красота на актриса, изборът е напълно печеливш.
 

Джейн Фонда в Brandon Maxwell

Диана 1/10

Изключителна жена. Много любим мой персонаж, но с цялото ми уважение, с тази рокля прилича на така модерното за сезона фламинго. Разочарована съм.

Цветина 10/10

Триста пъти да кажа ДА ще е малко. Подходяща кройка, цвят точно в тенденциите, съчетан с най-добрия си любовник - сребърното. Абе, въобще - като по учебник, въпреки че аз бих заложила на color block комбо с червено например, но Фонда е класика, все пак!

Петя 4/10

По време на дългата си кариера и безбройните церемонии, на които е била гост, Джейн Фонда има безкраен списък от модни попадения. За жалост розовият модел на Maxwell не може да бъде включен в този списък - проблемът е най-вече в цвета - прекалено крещящ,  дори красивите бижута в съчетание с прическата не успяват да компенсират.

More All fashion