Следва

"Прическата не засяга само начина, по който ще прекарате деня си, ами и самия живот."

Операция "Жълти Стотинки": Бъдете с нас!

Заедно по-добри

Health преди 6 години

Сутрин е. Изнервени сме. Задръстването е безкрайно, опашката за кафе - вечна,  продавачката връща рестото в жълти стотинки. Пари са, ама са жълти стотинки. Пак ще ги запрехвърляме от джоб в джоб и от касичка в касичка.

И понеже е повече от тъпо да се ядосваме от старта на деня и то с дребни неразбории от типа, сваляме шапка на Vivacom, които не от сега, а вече от няколко сезона впрягат чара на жълтите стотинки в кауза, която, обратно на произхода си, струва истинско състояние.



Виваком обединява всички ни под обща кауза, великолепно наречена операция „Жълти стотинки”. Кампания с натрапчиво звънливо име и паметна цел - подпомагане на нуждаещите се.

От осем години проектът цели, "отървавайки" ни от досадното дрънкане и осезаема тежест в джобовете, следното...

Събиране на средства за деца с множествени увреждания.
Нямама нужда от нито секунда увещание, нашето ресто тръгва натам.
Сигурни сме абсолютно, че и вашето.

Скъпоценните след "превалутирането" жълти стотинки ще дадат нов живот на настанените за дневна грижа и обучение на деца в „Център за надежда”. Съвсем конкретната цел е осигуряване на допълнителни рехабилитатори и развитие на програмата „Мобилен терапевт”. Заедно го можем, остава да видим в края на тази статия КАК!



В кампанията не се включваме само ние, а още хиляди българи, които хем искат да им "олекне" облеклото, хем да им олекне и на душата. Инициативата стартира на 17 септември /Деня на баскетбола/, когато всички приходи от билети бяха поднесени като дарение. За поредна година лица на операцията са Белослава и Данчо Йовчев. 

Призоваваме ви и вие да се включите към националната дарителска кампания на Vivacom Fund. Нека заедно спрем досадното дрънчене с цел УСМИВКА и НАДЕЖДА!

Ето и адресите, на които да се отървете от жълти стотинки за операция „Жълти стотинки”:

Във всеки един търговски обект на VIVACOM, златна касичка очаква точно ВАС!
[email protected].
кратък номер: 1415
обаждане на телефон 0-900-5-14-15
дарителска сметка: IBAN BG70TTBB94001528002490

Всеки собственик или управител може да заяви касичка от Операция „Жълти стотинки“ за своя търговски обект на [email protected]


More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.