Следва

Кайли Дженър е бременна!

Въртележка в сърцето на София

Carrusel Club е нашата топ парти дестинация

All About Life преди 6 години

Седмицата в Carrusel започва и завършва ударно. Партито започва в четвъртък (28.09.) с ALL EYEZ ON YOU / fame edition with BUMBO & JANA.

Без да губим много време, продължаваме с добре познатото Shame Party на Пламена Гиргинова (Паци) и Николай Въжаров в петък (29.09.). Като на помощ зад пулта ще им се притече и Лора Караджова.

Краят на тридневния маратон в събота (30.09.) ще сложи световноизвестният артист DEFECTED RECORDS - PURPLE DISCO MACHINE. От клуба обещават GRANDE finale, а и ние не се съмняваме в това!

Адресът е ясен - ул. Раковски 108, поводът също – вечното забавление и добро настроение. Carrusel club с нетърпение ви очаква.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 10 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 10 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.