Следва

MFW Пролет/лято 2018: Fendi

MFW Пролет/Лято 2018: Bottega Veneta

Цветовете на дъгата и моделите на подиума.

Runway преди 6 години

Bottega Veneta в новата си колекция съчетава не само най-доброто от цветовата палитра, но и най-горещото от списъка с модели на тазгодишната седмица на модата. Джиджи Хадид, Кая Гербер, Тейлър Хил и Кендал Дженър бяха сред имената, които извървяха подиума, облечени в най-новите модели на марката.

Дръзко съчетание на цветове и кройки прикова погледите на всички нас. На ревюто присъстват всевъзможни комбинации от принтове и материи. Смеем да твърдим, че колекцията може да се определи и със „за всекиго по нещо”.

Смели вариации се наблюдават не само при дамските, но и при мъжките облекла. Самият Томас Майер споделя, че модата за господата се променя. Тенденциите бягат от консервативното минало и навлизат в смелата игра на настоящите трендове. Казано по друг начин, мъжката линия на Bottega Veneta излиза от зоната си на комфрот.

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.