Следва

Trend report: Hoop earrings

Shoe Trends Есен/Зима '17/18: Deichmann & Еllie Goulding

Life is short buy the shoes

All fashion преди 6 години

В галерия „Сан Стефано" модната компания „Deichmann" представи новите тенденции при обувките за сезон есен/зима 2017/18.

От танго на фламенко до страстна бачата, самба, румба и салса. Младежки сърца и усмивки чрез танц представиха удобството и топлия дизайн на част от колекцията обувки на германския моден гигант.

И този сезон ставаме свидетели на жестоката модната колаборация - Ellie Goulding & Deichmann. А красотата в новите декоративни детайли е повече от любовта да ги притежаваш.


Повече цвят, по-различни десени, ципове, катарами, капси и лъскави камъчета внасят блясък и лукс в модата при обувките.

Добре приети през есента ще бъдат и по-пищните модели като жакарда с интересен дизайн, апликациите със стъклени камъчета и брошки, а и карето - вечният евъргрийн е отново тук.

Всички, които предпочитат грубоватия и небрежен стил, могат да заложат на милитъри-моделите, работническите или рокерските ботуши с широки и стабилни подметки, както и на грубите ботуши с катарами или халки.

Актуални този сезон ще бъдат и по-наситените цветове на скъпоценните камъни - рубинено червено и сапфирено синьо, както и по-топлите нюанси на керемидено червено.

Любителите на по-изчистената визия пък ще могат да изберат модели в неутралните нюанси на сивото, както и женствените и нежни пастелни тонове.

More All fashion