Игра на провокации: Човек или Вселена?
  •  

Игра на провокации: Човек или Вселена?

Затаете дъх

Секс, страст, любов, мъка, екстравагантност, пожар, гръм и мълнии са все синоними на неповторимия Иво Димчев. Не човек, а звяр се крие под кожата на ексцентричния артист. Чистата му „лудост” и несравним талант го изкарват от границите на каквито и да било стереотипи и клишета. Душа жадна за живот, сърце гладно за любов. Каквото и да кажем за него никога не е напълно вярно, каквото и да напишем не е достатъчно. Една вселена отвъд възможностите на всички думи.

Последният спектакъл на Иво Димчев „СКУЛПТУРИ”, който постави успешния си дебют във Виена миналия месец, ще бъде представен на тазгодишното издание на фестивала One dance week. Шоуто лежи на границата между поп концерт и съвременен танцов пърформънс и носи в себе си футуристичния елемент. Гръбнакът на уникалното събитие ще бъдат песните от новия албум на провокативния артист. Ще имаме честта да видим невероятния спектакъл за пръв път в България на 30 септемрви от 19.30.

Една различна вечер с магическа атмосфера под светлината на прожекторите. Едно събитие с еротичен дъх и екстравагантен привкус. Един артист от друга планета. Една Вселена в човешка обвивка. 

Всеки крие в себе си тъмна страна, малко (много) лудост и....мръсни пориви. Разкажете ни за вашите най-интересни и "съкровени" провокации и спечелете билети за невероятния спектакъл "СКУЛПТУРИ".

Бройките са само 6, а и времето тече... Побързайте!

Очакваме отговорите ви на добре познатия мейл igra@viewsofia.com, както и като коментар под статията! Печелившите ще изтеглим в четвъртък 28-ми септември!

 

Коментари: 1

E
elhichka (2017/09/26 / 15:14)
не, че нещо, ама не се ли казва СкулптурИ?

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.