MFW Пролет/Лято 2018: Prada

Дойде времето да зарежем тежката буржоазия, женствените кройки и да станем чиста проба военни. Или поне това се опитва да ни каже Миуча Прада с пролетната си колекция.

"Искам да променя света, особено за жените", казва отново креативният директор на Prada, борейки се за едно и също вече няколко колекции.

Милитъри дами представени по един много практичен начин, това виждаме ние в този разкош за сетивата, който ни подаряват дизайните от тази SS `18 на модния бранд.

Влиятелно шоу, което постави работата на жените карикатуристи и художници на манга в центъра на Вселената и модната индустрия, разбира се. Резултатът е творения силно напомнящи енергията на клубния живот и улицата от началото на 80-те години в Лондон и Ню Йорк... и всичко това пречупено през обектива на Prada.

Големи палта, оувърсайз сака, винилени дъждобрани, класическата за Прада nylon връхна дрехи, разчупени кройки при ръкавите, много new wave вдъхновения, смесица на животински принтове, наслагване на дизайни, kitten heels, брожки с шипове... и всякакви безбожно красиви елементи, които те влюбват от първия път.

Идната Пролет искаме да носим Прада, много Прада! Даже не ни се чака чак до тогава! Защото великите комбинации от материи, принтове и кройка в кройка са толкова успешно съчетани, че просто не можем да намерим думи да ги опишем.

Убедете се сами - в галерията горе>>>
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia