Следва

Любов по време на холера... за цял живот и още малко!

Как се промениха Кими и компания за 10 години

Връщаме лентата 10 години назад!

Celebrities преди 6 години

Може и да ги мразите, а може и да ги обожавате... те обаче са навсякъде и вече 10 години дърпат милионна аудитория пред ТВ екраните със семейното си риалити Keeping up with the Kardashians.

Ким Кардашян и семейство печелят десетки милиони долари само от сериите за малкия екран, да не говорим за купищата рекламни договори с големи компании, които им носят допълнителни и много солидни приходи.

Всъщност обаче, ако не беше домашното порно на Кими, едва ли някого щеше да знае за семейство Кардашян, но както са казали хората: Лоша реклама няма! А звездният клан добре изигра своите карти.



Даже и в момента, когато в навечерието на 10-та им годишнина на екран, най-обсъжданата тема из звездните среди е бременността на 20-годишната Кайли, която според мнозина е долен PR.

Любопитното е, че ако върнем лентата назад, ще видим каква огромна трансформация са преживели Кими и компания от самото начало на риалити шоуто им.

В галерията горе>>> вижте как изглеждаха Ким, Кортни, Клоуи, Кендал, Кайли, Крис и всички други преди 10 години и сега!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.