Следва

Любов по време на холера... за цял живот и още малко!

Как се промениха Кими и компания за 10 години

Връщаме лентата 10 години назад!

Сподели

Може и да ги мразите, а може и да ги обожавате... те обаче са навсякъде и вече 10 години дърпат милионна аудитория пред ТВ екраните със семейното си риалити Keeping up with the Kardashians.

Ким Кардашян и семейство печелят десетки милиони долари само от сериите за малкия екран, да не говорим за купищата рекламни договори с големи компании, които им носят допълнителни и много солидни приходи.

Всъщност обаче, ако не беше домашното порно на Кими, едва ли някого щеше да знае за семейство Кардашян, но както са казали хората: Лоша реклама няма! А звездният клан добре изигра своите карти.Даже и в момента, когато в навечерието на 10-та им годишнина на екран, най-обсъжданата тема из звездните среди е бременността на 20-годишната Кайли, която според мнозина е долен PR.

Любопитното е, че ако върнем лентата назад, ще видим каква огромна трансформация са преживели Кими и компания от самото начало на риалити шоуто им.

В галерията горе>>> вижте как изглеждаха Ким, Кортни, Клоуи, Кендал, Кайли, Крис и всички други преди 10 години и сега!

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 4 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим...