От уста на уста до световния пазар... Рецептата на Kbeauty

От уста на уста до световния пазар... Рецептата на Kbeauty

Просто започнете!

Един обикновен четвъртък към края на септември, един необикновен грим с иновативна козметика и една жена за пример. Прекарваме деня в компанията на КОТРА – корейска агенция за насърчаване на търговията и инвестициите., въоръжени с куп въпроси, лист и химикалка. Сядаме на кръглата маса, както подобава, и атакуваме нашата жертва на модата – Джина Ли. Създателка на корейската натурална марка за гримове – Urang, тя пише бъдещето в грижата за кожата. Крадем от времето й, за да ни разкаже своята лична и професионална история и да предаде опита си.

V.S.: Кога стана ясно, че любовта ви с козметиката е взаимна и завинаги?
Дж: Интересът ми се прояви преди около 8-9 години, когато исках да разбера съставките на гримовете, които ползвам. Оказа се, че съдържат много повече химия отколкото предполагах. Така стартирах постепенно да правя натурална козметика. Започнах да изучавам химични козметични продукти, есенциални масла и лека полека да създавам своя козметика. Първоначално беше само за мен, моите близки и приятели. Всичко тръгна от уста на уста, на хората им хареса и сега вече си имам и собствена лаборатория за производство. Разви се много бързо, а е само от 9 месеца.

V.S.: Фенове сме на идета за KBeauty, но да систематизираме - кои ТРИ продукта от вашите обезателно още днес трябва да си вземем?
Дж: Кремът за балансиране на Ph, направен от вода от различни цветя и есенциални масла. В него има розова вода, която взимам от България. Българската роза е с най-хубав аромат. Друг продукт е запазената ни марка серуми с масла, богати на витамини и минерали за подхранване. Третият е най-продаваният ни артикул – крем с рози, който е изключително полезен за структурата на кожата.

V.S.: Страшно се радваме, че си говорим с Мастър от "кухнята", който сега ще ни издаде каква е дневната му грижа за кожата?
Дж: Почиствам лицето със специално есенциално масло, след него слагам face mist (хидратиращ спрей) и есенции. Правя и домашна маска, която ползвам един път в седмицата.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.