Следва

MFW Пролет/Лято 2018: Calcaterra

MFW Пролет/Лято 2018: Laura Biagiotti

Вълшебната модна приказка на Laura Biagiotti

Runway преди 6 години

Пролет/Лято 2018-та е първата представена колекция на Laura Biagiotti след смъртта на нейната основателка по-рано тази година. Лавиния Биаджоти, дъщеря на Лаура и действащ дизайнер в бранда от 20 години насам, поема цялата линия в свои ръце, за да разкаже една красива модна история, съсредоточена около Рим и ценностите на обичания италиански бранд.

Дизайните се стараят да се дистанцират максимално от сезонните тенденции и бързата мода, наблягайки на емоциите, които красивата дреха носи - тя говори за чувства, мечти, спомени, минало и бъдеще.

Детайлно погледнато, тази идея се превежда в класически за всеки един дамски гардероб силуети, но и още в преразглеждане на иконичните за бранда такива - Bambola роклите; силните плетива. Непресъхващата любов към Рим пък се изразява в красивите принтове на част от неговите забележителности; погледа над залеза, който наблюдаваме като забележителни розово-червени тонове, разливащи се в голяма част от колекцията...

Всички визии в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.