Следва

PFW Пролет/Лято 2018: Christian Dior

MFW Пролет/лято 2018: Au Jour Le Jour

Упражнение по забавление и въображение в ревюто на Au Jour Le Jour

Runway преди 6 години

Младите креативни директори зад италианския бранд - Мирко Фонтана и Диего Маркез наричат последната си колекция упражнение по забавление и въображение. Това забавление се състои в умишленото разминаване на местата на отделните елементи във визията - деконструирани ризите, роклите, блейзърът и тишъртът биват обединени в нови обеми и модифицирани силуети.

В това "предизвикателство" към бейсик дрехите в гардероба, по индиректен начин изкристализира идеята, че нищо не бива да се взема прекалено насериозно, било то и модата.

Детайлите са силно застъпени в колекцията - бродерии с кристали по шевовете; райета отново от кристали по фината коприна; тонална или контрастираща дантела по роклите. Подбраната палитра играе важна роля - флуоресцентните цветове, наред със задължителните тъмни и пастелни тонове, подпомагат сливането в едно цяло на по принцип различаващаите се като естетика типично мъжки платове със смелите стрийт аксесоари и акценти.

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.