Стил урок на седмицата: Розовият костюм

Стил урок на седмицата: Розовият костюм

Pretty in Pink

Краят на септември обикновено е периодът, когато заравяме ако не всички, то поне по-голямата част от цветните дрехи дълбоко в гардероба. Сезон Есен/Зима 2017-та обаче има различно мнение за това кое как е редно да се случи, изразяващо се във възщедра доза ярък цвят. Сред многото силни и достатъчно добри тонове, се откроява и розовият, който освен go-to избор за изминалия летен сезон, кореспондира прекрасно и с есенните тенденции.

Говорейки за розово и то в голямо количество, редно е да обърнем внимание на един зараждащ се в момента мини тренд, който считаме за продължение на този с деним и кадифените бонбонени, но предимно розови якета. Става въпрос именно за костюма в две части, потопен единствено в един от водещите за 2017-та цветове. В своя зародиш сега, по време на тържествения стрийт стайл във връзка с модния месец за сезон Пролет/Лято 2018-та, розовият костюм ни запознава със своите интерпретации, благодарение на инфлуенсърите, разходили го в Копенхаген, Ню Йорк, Милано и очаквано сега в Париж.

Що се отнася до стилизирането на конкретния елемент, очевидно трудно би могло да се допусне грешка - модерната за момента кройка се състои от boxy издължен блейзър с двуредно закопчаване и прави панталони, оставящи глезените открити. Абсолютно самодостатъчен и впечатляващ, костюмът не изисква нищо повече освен достатъчно увереност; чифт приятни кецове или боти; минималистични бижута и малка до средна, красиво структурирана чанта.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.