Следва

Еуфория в бяло

Летни хитове от Colibri

Летните запаси за отпуск на плажа или уикенди в четене на балкона са твоя грижа, а нашата е да ти представим...

Books преди 14 години

Летните запаси за отпуск на плажа или уикенди в четене на балкона са твоя грижа, а нашата е да ти представим новите заглавия на пазара. От издателство Colibri попълват твоята библиотека с още три нови книги. Ето и информация за тях от извора:

За всички, които държат да се хранят здравословно, е най-пълното ръководство по хранене на д-р Пиер Дюкан и новата му книга "Оценител"

Вие искате:
да отслабнете или да контролирате теглото си
да предпазите сърцето си
да не заболеете от диабет
да се предпазите от рак

НЕ КОНСУМИРАЙТЕ НИЩО, БЕЗ ДА СЕ ДОПИТАТЕ ДО ОЦЕНИТЕЛЯ
В един човешки живот има 90 000 хранения: системното повторение
на една грешка или полза може да промени всичко.

Д-р Пиер Дюкан е създател на режима, носещ неговото име – „режимът Дюкан“.
Най-ефикасният известен досега метод да съхраните здравето и красотата си!

За авангардистите на плажа е Харуки Мураками „Танцувай, танцувай, танцувай“

Aко Кафка се озове в плен на роман, написан от Реймънд Чандлър, а след това придобие и чувство за хумор, в резултат може би ще заговори с гласа на неназования главен герой от този роман на най-големия съвременен японски автор.

В това разтърсващо продължение на "Преследване на дива овца“ Мураками развихря до крайност таланта си на брилянтен разказвач. Но свенливата сдържаност и лекомислието на “Преследване на дива овца“ тук отстъпват място на жизнеутвърждаваща лиричност.

Трийсет и четири годишният объркан писател на свободна практика все така търси и все така продължава да не намира щастието, което не намираше и в предишната книга на Мураками.

Разведен, разочарован и зарязан от предишните си любовници, той се озовава в странен хотел, откъдето преди време внезапно е изчезнала една от жените, които е обичал. Сънищата, в които тя му се явява, го отвеждат до две загадки – едната метафизична (как да преживеем непреживяемото), а другата напълно реална (убийство на момиче).

Ще се насладим отново на всички отлики на големия талант на Мураками: неспокойни и чувствителни образи, тревожни прехвърляния в променени реалности, копринени изрази, впрегнати в шеметната инерция на влакче на ужасите.

И за всички с изследователски дух и нюх:
Крис Муни "Изчезналите"

Дарби МакКормик е гимназистка през 1984 г., когато се сблъсква за първи път с убиеца. Тя и двете й най-добри приятелки купонясват в близката гора и стават неволни свидетели.

Ала очите и устата на свидетелите трябва да бъдат затворени веднага и завинаги и убиецът методично се залавя за задачата. Той убива едната й приятелка, отвлича другата, след това отвлича и самата Дарби.

Тя обаче успява да оцелее, макар че според статистиката шансовете на отвлечен от сериен убиец да оживее са нулеви. Двайсет и пет години по-късно Дарби е криминолог в Бостънската полиция и разследва смразяващ случай – отвличане на жена посред нощ.

Следите водят към две жертви – една в миналото, друга в настоящето, като и двете сочат към психопат с прозвище Пътника. Дарби трябва да се отърси от кошмара на своето минало и да се изправи лице срещу лице с убиец, твърдо решен изчезналите и ужасите, на които ги е подложил, никога да не видят бял свят.

Още: на сайта на издателство Колибри

More from View Sofia

More Books