Следва

Крокадайл

PFW Пролет/Лято 2018: Saint Laurent

Under the Eiffel

Runway преди 6 години

Приказка от Маракеш до Париж и обратно. Бохо усещания, които са в страстна афера с тежката буржоазия и нейните най-добри любовници: жакардът и кадифето. Тук-таме пера и парижки аристократизъм, които са вплетени в спомена за Ив Сен Лоран и неговия изтънчен шик.

Антъни Вакарело пресъздаде Yves Saint Laurent за Saint Laurent
по възможно най-силния и запомнящия се начин... най-сетне, защото смеем да кажем, че пред тази колекция - предишните бледнеят.

Копринени ризи, хипи сувенири, тюлени топове, жакардови гащеризони, кожени шорти, бляскави мини рокли, безкраен марш на изумителни slouchy ботуши и за финал - код на свободата: балонести рокли или пък грандиозен обем в горната част на дизайните.

"Жената на Saint Laurent иска да се наслаждава на живота",
искрен е креативният директор за колекцията си Пролет/Лято 2018.

В сърцето на Париж, Айфеловата кула, Вакарело ни поднесе едно екстремно модно шоу. Истинско смело изявление за лидерство в бранша. Сексуалност, провокация и обещание за забавление от ново поколение в точно 91 визии.

"Епично" би било направо подценяване при описването на това дефиле!

Убедете се сами - в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.