Следва

BOSS BOTTLED

Всички сме Girl(s) of Now

Градът е неин. Животът е неин. Тя е свободна като вятъра... Тя е Girl of Now.

Body преди 6 години

Има определени асоциации, които предизвиква името Elie Saab – женственост, магнетизъм, изящество. Същите прилагателни описват и жената, която носи Elie Saab – тя блести със своя собствена светлина и приковава погледите на всички около себе си; неизчерпаемата й енергия зарежда като електрически източник, а сияйната й усмивка се запечатва в съзнанието мигновено.

Камерите са винаги насочени към нея, за да уловят изтънчената й визия: определено тенденциозна, но и толкова персонализирана. Завърта се пред камерата и си отива, а след нея остава ароматът. Ароматът на Girl of Now.

Уникален елексир, галещ всички сетива, разгръщащ всички аспекти на бадемовия аромат. Изкусителна и неуловима смесица от много чувства – досущ като самата жена.

Подобно на бродериите, украсяващи приказните моделите на Elie Saab, тънките нотки аромат на круши и мандарини, доукрасяват уханието на Girl of Now. Прясно изпеченият шамфъстък, вдъхновен от Ливан, подсилва аромата на горчивия бадем. Но най-голямата иновация в парфюма е аромата на цветето, създадено специално за Girl of Now - Ормонд. Неповторимият аромат, добавен към букета от жасмин и магнолия, придава на парфюма допълнително усещане за сияйност, наслада и женственост.

Бадемовото мляко създава богата, луксозна и топла база, докато аромата на пачули, осигурява мистериозното усещане върху кожата.

За да съхрани и запечата неповторимия аромат, се появява впечатляващата опаковка. Фино стъкло във формата на перфектно заоблен овален силует, идеално побиращ се в нежната длан на всяка изтънчена дама. Около гърлото са прилежно наредени така познатите ни нежни цветя от аксесоарите на Elie Saab в класическо пастелно синьо, а на върха на бутилката стоят инициалите на бранда за съвършен завършек.

Girl of Now (Момичето на момента) е свободолюбива натура, винаги е себе си и живее за мига. Тя е очарователна, обаятелна, спонтанна и дръзка. Тя е истинска и различна.

Ние вече сме нея, а ти?

More Body