Следва

PFW Пролет/Лято 2018: Maison Margiela

Преди & След: Походките на моделите

Вдъхновени от безкрайните крака на щерката на Синди Крофорд - Кая Гербер, които ни завладяха по време на Saint Laurent SS '18 на PFW... Решихме да обсъдим част от новите лице на модните дефилета и техните походки.

All fashion преди 6 години

Походката на котешката пътечка е един главните фактори, отличаващи аматьора от про модела. Колкото и да ни се струва невероятно, усвояването на добра походка съвсем не е лесно начинание, а като доказателство за думите ни, ще откриете приложените видеа по-долу. Неудобните дрехи, прекалено големите или малки обувки, както и напрежението изиграват своята роля в представянето на момичетата, особено когато са начинаещи.

От един невинен сутрешен разговор в редакцията по тема част от смешните походки на моделите,
решаваме да сформираме мини компилация от представяния на котешката пътечка от едни от най-търсените и обсъждани лица в момента. Те, споменатите тук модели, съвсем не са сред най-добрите или изявени в сферата, но пък несъмнено попадат измежду актуалните лица, към които всеки проявява любопитство, та дори и ние така.

В няколко клипа проследяваме началото и развитието на заветните походки на It момичетата, изгледайте ги, сигурни сме, че ще ви подействат разведряващо!

Бела Хадид

Дебют по време на седмицата на модата в Ню Йорк за Desigual Есен/Зима 2014-та. Крехкото момиче очевидно не знае какво да прави, нито пък защо е попаднала там.

Marc Jacobs Пролет/Лято 2017-та. Макар и да наблюдаваме очевиден напредък, не можем да пропуснем липсата на синхрон в движението на ръцете й (или поне едната й ръка).

Есен/Зима 2017-та. Бела продължава да е на мнение, че движението само в едната ръка е повече от достатъчно за добра походка. Ако пропуснем този крещящ детайл, движенията й като цяло са доста по-координирани.


Джиджи Хадид


Ню Йорк за Desigual Есен/Зима 2014-та. Дебют, също толкова лош като на сестра й Бела.

Tommy Hilfiger Пролет/Лято 2016-та. Все още стъпва тежко и без финес.


Сезон Есен/Зима 2017-та. Е, вече всичко изглежда чудесно.


Кендал Дженър

Есен/Зима 2013-та. Дебют за благотворително ревю.

Сезон Есен/Зима 2017-та. Значително подобрение, макар и недостатъчно.


Карли Клос


 2008 г. Походката на Карли никога не е била лоша, дори напротив.

John Paul Ataker Пролет/Лято 2018-та. Не случайно я наричат "Пантерата".


Тейлър Хил

Пролет/Лято 2015-та. Доста неубедително начало.


Сезон/Лято 2017-та. Няма как да не я похвалим, страхотно присъствие.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.