Следва

PFW Пролет/Лято 2018: Rochas

PFW Пролет/Лято 2018: Guy Laroche

Изчистени визии, стандартни силуети, непретенциозни кройки.

Runway преди 6 години

С тези думи се изчерпва горе-долу всичко, спрямо колекцията на Guy Laroche. Така прилежащият му семпъл mood си остава характерен и в новите тенденции за Пролет/Лято 2018 Ready to wear.

Това, разбира се, няма нищо лошо. Напротив! Умелото използване на органза, shiny елементите и показване на плът внасят точната доза екстравагантност, необходима на бранда, а невероятното бяло палто е перфектният акцент или както обичам да каваме - "черешката на тортата", по която точим лиги.

Няма как и да не отразим и повтарящия се елемент - прическата на моделите - незаменимото русо каре, което ни връща с лека носталгия към невероятния филм с Шарлийз Терон - Atomic blonde. В заключение бихме могли да кажем, че колекцията би паснала на русокосата актриса повече от перфектно и на нас това МНОГО ни харесва! 

Убедете се сами в галерията горе>>> 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.