Следва

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Милано

"Скъпи, свали ми роклята" от Isabel Marant

И ми върни обувките...

All fashion преди 6 години

Изненада! Изненада! Светът на подиума расте! Как ли?

Фаворитната ни Isabel Marant пуска мъжка линия. Грациозната французойка, която определено знае какво иска една жена, е решила да се насочи не само към мъжките сърца, но и гардероби.

Дизайнерката споделя, че за момичетата е прецедент да носят дрехите на гаджетата си, но не разбира защо обратното да е табу.Оказва се, че всъщност мъжът й подносва нейните одежди понякога. Това е, което я подтиква да премине и към men’s wear.

Унисекс модата е тренд, който ни завладява през годините и това ще е главният подход на Марант – използването на еднакви платове и тъкани и за двете колекции, като разликите между моделите ще са минимални.

„Има много момчета, които работят при нас и голяма част от тях си поръчват дрехи от дамската колекция, но в по-големи размери. Понякога обаче се случва крачолите или ръкавите да са им къси. Осъзнах, че ще е глупаво, ако не направя нещо по въпроса, имайки предвид колко лесно е за мен и ми идва отвътре.”

Тази вечер на подиума в Париж /Седмицата на модата, знаете, е в ход/ няма да се наблюдават само дългокраки моделки, така че се пригответе да точите лиги и по секси модели, които ще представят knitwear, тишърти, панталони, шорти и якета за силните ни половинки.

Най-доброто, разбира се, оставяме за накрая. По-достъпната й Étoile колекция също ще представя и мъжка линия за Пролет 2018. Нямаме търпение! Мъжете ни/ви също! 

More All fashion