Следва

PFW Пролет/Лято 2018: Rick Owens

PFW Пролет/Лято 2018: Isabel Marant

Неговото е моето... или обратното?!

Runway преди 6 години

Марант с удоволствие преобърна дрешника с хастара наобратно и даде да се разбере, че унисекс модата е в тоталния си възход.

"Винаги говорим как жените взимат назаем от мъжките дрехи, а всъщност е точно обратното - гаджето ми редовно "краде" дрехите ми", сподели минути преди шоуто за новата си колекция Изабел.

Както споменахме ТУК, за първи път дизайнерката представи мъжки творения заедно с женската си колекция.

Безкрайно лято властваше над цялата колекция за Пролет/Лято 2018-та. Бохо vibes, разбира се, и Кая Гербер, която отвори дефилето.

Марант ни "подари" една своеобразна разходка между диско клубовете и плажовете по залез или изгрев. Една модна афера с много британска дантела някак си почти несъвместимо съчетана със спортно облекло. Асиметричност, металически елементи, бродерии все акценти в дизайни, които са готови да се превърнат от ежедневен аутфит в вечерен тоалет само с една смяна на обувките.

Нейният и неговият glam-leisure показан и направен типично по френски. Цялата колекция в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.