Следва

Breathtaker - Evis

Versace бутик в Дубай

Един от хитовете на този месец е уникалният по рода си бутик, който Versace Group отвори в Dubai Mall на Fashion Avenue в Дубай, ОАЕ...

Shopping преди 14 години

Един от хитовете на този месец е уникалният по рода си бутик, който Versace Group отвори в Dubai Mall на Fashion Avenue в Дубай, ОАЕ.

С площ от 600 кв.м., той се класира на първо място в Средния Изток. Архитектурата отразява най-новите стилистични похвати, залегнали в концепцията на последните Versace флагман бутици по света, като в същото време запазва атмосферата, отразяваща блясъка и италианското майсторство – символ на марката.

Магазинът се отличава с чистота и неочаквани комбинации между детайлите - настилки от черен гранит, стени покрити с бяла кожа и матово бели тавани.

Мебелите и свързващите елементи са подчертани чрез стомана, стъкло и бял, или черен лак за детайлите, които ги отделят в пространството. Централно разположеният кристален полилей украсява тавана, завършвайки бляскавата атмосфера.



Какво можете да откриете там? Всичко. Последните колекции дамско и мъжко облекло, пълен асортимент дамски и мъжки аксесоари включително най-модната селекция от чанти, обувки, колани, очила, Versace часовници и бижутерия, както и богата селекция Versace Home collection. И всички те носят отличителния знак Medusa, разбира се.

Поредното творение на изкуството, което Versace ни поднася. Ние определено го добавяме в списъка „must see” за този сезон.

Най лесният начин да стигнете до там е с полетите на Austrian Airlines, а възможностите всеки ден са цели четири. Определено не е за изпускане!

За повече информация http://www.aua.com/bg/bul.
 

More from View Sofia

More Shopping