Следва

Кремена Оташлийска превзе и Balmain

PWF Пролет/Лято 2018: Balmain

La splendeur Parisienne.

Runway преди 6 години

Целувка от Памела Андерсън, прегръдка от моделите, Наталия Водянова - откри, Наташа Поли - закри. Завесата се вдига и драмата започва.

Оливие Рустейн, с цялта си жизненост и енергия, стартира новата си поредна, брилиянтна ready to wear колекция за Balmain.

"Когато за първ път дойдох в Париж, с родителите си, това беше първото архитектурно творение от което бях креативно зашеметен. Все още не мога да повярвам, че след 20 години имам модно ревю точно тук." , емоционално се изказа младият Оливие за мястото на действието - Пале Гарние или иначе казано Парижката опера.

Безсрамно пищен в декоративната квинтесенция и грандомания във всички погледи на презентация, изкусво, мода. Това е Рустейн с едно изречение.

Загадъчна монохромна палитра с цветни премикси, пайети, интресни декоративни решения и cool силуети. Рокли с V-образно деколте, дълги почти до глезена - потенциална тенденция.

Цялата колекция в галерията горе >>>
 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.