Следва

Красота и нежност в "Живопис" на Петър Минчев

Хей ръчички, хей ги две! Vivacom ft Музейко с нов проект!

 Открийте детето в теб!

Viva 4 U преди 6 години

Помните ли, миналата седмица ви споделихме една кауза на Vivacom, наречена „Жълти стотинки” и ви подтикнахме да се включите към нас? Е, техните добри идеи и инициативи не се изчерпват дотам. Има още много и сега ще ви говорим за тях. Затаете дъх…

Както вероятно сте забелязали, в последно време водим доста интересен живот, изпълнен с безкрайно разнообразни събития. Тичаме напред-назад и не ни свърта на едно място. За събитията от изминалата седмица вече разказахме. За част от настоящата също, но не и най-интересното. Посрещнахме четвъртък по най-якия възможен начин. На музей! На Детски музей с главно „Д”. Навярно повечето от вас са чували за „Музейко” – едно страхотно място за малки и големи! Един нов свят в София, създаден благодарение подкрепата на Vivacom.

Ако се чудите дали сме били там само да разгледаме света през детските очи, не е така. Vivacom и Музейко продължават да се развиват с бясна скорост. Новата добавка, цел на посещението, е иновативната уеб платформа - My Muzeiko. Един проект, разработен с цел обучение извън самия музей, в полза на децата, родителите и учителите. Всичко за него можете да откриете на www.muzeiko.bg .


Ние в Редакцията се хващаме под ръка още този уикенд и с бодра крачка отиваме да разгледаме света на Музейко и да тестваме новостите. Очакваме и вас!





Най–висока средна скорост за сваляне (download) за 4G мрежа от януари до септември 2017 г. и Speedtest награда за мобилна мрежа за първите шест месеца на 2017 г. Резултатите се основават на анализ, проведен от Ооkla чрез Speedtest. За повече информация: www.vivacom.bg.

More Viva 4 U