Следва

Живот на ръба

Флоримонт

„Четири в едно”- става дума за нещо много по-различно – спектакълът по случай откриването на ивент залата ФЛОРИМОНТ ЕКСПО съвсем скоро...

All About Life преди 14 години

„Четири в едно”- става дума за нещо много по-различно – спектакълът по случай откриването на ивент залата ФЛОРИМОНТ ЕКСПО съвсем скоро. Залата се намира на бул. България 132 и е част от лайфстайл център ФЛОРИМОНТ ЕКСПО на четвърто ниво и е разположена на площ 900 кв. м.
На три нива и площ от 5000 кв.м. се разполагат шоу руми и изложбени площи за интериор и дизайн на дома. Брандовете, които ще намерят присъствие се отличават със своята силно изразена уникалност и ексклузивност.
ФЛОРИМОНТ ЕКСПО обещава да се превърне в единствения по рода си лайфстайл център в луксозния сегмент продукти. На три етажа ще се представят уникати от световни водещи брандове. Луксозни марки мебели, текстил, интериорен дизайн, техника и аксесоари за дома ще бъдат събрани под един покрив за да задоволят уникалните желания на клиентите. Сегментирането на клиентите кореспондира с множеството събития, конференции и изложения, които ще се провеждат в ивент залата.
Присъстващите на официалното откриване на залата, станаха свидетели на първата сватбена церемония във ФЛОРИМОНТ ЕКСПО. Нестандартното появяване на младоженката Яна Суярко (Украйна), накара присъстващите да притаят дъх. Нейният „път до олтара” беше акробатично изпълнение на въже (почти 6 м височина), което се спускаше от тавана на залата.
След края на „първо действие”, Силвия Лулчева - гласът на Кари Брадшоу, носителката на АСКЕР за България откри официално приветства гостите.
Във „Второ действие” Виргиния Здравкова, която покори българските и световните подиуми, представи подбрани официални тоалети от последните си колекции. Изящните рокли, на най-талантливата българска дизайнерка, бяха представени от моделите на Expose Model - Гери Дончева, Доротея Янева, Елена Биларева, Зара Димитрова, Марчела, Гергана Найденова, Даниела Арнаут, Диана Тодорова, Елена Фроликова, Йонка Янчева, Никол Станкулова, Петя Велкова, Таня Малинова, Юлия Юревич, Елена Кесаровска.
„Трето действие” - ревю на диаманти започна с божествения глас на поп дивата и топ моделът Аксиния (Expose Model). Представиха се най-скъпите диаманти в България. Altinbas, вносителят на диаманти, предостави уникалната си колекция, която е на стойност над милион и половина евро, специално за спектакъла.
Миро даде старт на „Четвърто действие” от покрива на залата/сградата. Всички гости бяха с повишен адреналин при изпълнението му „Август е септември” от „вълните на покрива”.
На него се падна честа да представи организаторите на шоуто – ивент агенция NG Partners, които ще поемат мениджмънта на залата, след което последва заря и светлинно-звуково шоу, които разцепиха небето.
В „Пето действие” зрителите се превърнаха в действащи лица на изискан коктейл, а музикалното настроение се поддържаше от DJ Lion, който обеща да подготви още вълнуващи денс партита в зала ФЛОРИМОНТ ЕКСПО.
ВИП гости на вечерта бяха Мая Илиева, Пепи Лашев, Христо Сираков, който горещо подкрепи Зара на ревюто на Altinbas, Ася Маджарова, Гери, Руслана, Галина Недялкова - Мисис България 2008, Христо Димитров, д-р Андрей Ковачев, Хосе Луис Диес – консул на посолство Испания, Елман Зейналов – посланик на република Азърбайджан, Олга Ускова и др.
Както сами се убедихте, залата е точното място за провеждане на ревюта, изложения и какво ли още не събития с нотка на lux и елегантност. За контакти, посетете сайта на ФЛОРИМОНТ ЕКСПО - http://www.florimontexpo.com
 

More from View Sofia

More All About Life