Седмичен ХОРОСКОП - 02.10 - 08.10

Astro преди 6 години

През тази седмица състоянията на Луната ще ни влияят силно. На втори октомври тя ще бъде в хармоничен аспект с Юпитер - късметлийската планета - което ще ни донесе повече възможности и благоприятни дни. Луната е в такъв аспект и със Сатурн в Стрелец, което пък спомага за взаимоотношенията ни в обществото, правейки публичните изяви по-успешни.

Периодът е много богат откъм динамика, вдъхновение и прозрения. Старайте се да бъдете продуктивни и да се възползвате от това богатство, тъй като процентът всичко да се развие по желания от вас начин, е висок.

Месецът на Везните ни подтиква към търсенето на хармония, но и предизвиква някои екстремни ситуации. Това ще се дължи на необходимостта от ново начало, от промяна и личностно изграждане. За някои от нас ще бъде по-трудно да оставят нещо в миналото, докато за други това е дългоочакван момент.

Всичкият този късмет и възможности могат да ви изпратят в съвсем нов етап от живота ви, стига да сте достатъчно смели да приветствате новото. Звездите са заложили своя потенциал, а останалото зависи от вас.

Етикети

Хороскоп

Още от Astro