Седмичен ХОРОСКОП - 02.10 - 08.10

Astro преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

За Козирозите седмицата ще бъде успешна и продуктивна по много начини. Разбира се, всичко зависи от вашата готовност и амбиция, но сега възможностите за вас са много повече отпреди.

Периодът е добър за контакти, както и за завързването на нови такива – както в професионален, така и в личен план. Получаването на допълнителен доход е много вероятно през тази седмица, затова запретнете ръкави и дайте всичко от себе си.

Важното през тази седмица за вас е да преодолеете голяма част от страховете си. Освободете себе си от границите, които сте си поставили от недостатъчно смелост. Само с това вече сте нов човек, който е способен на много повече.

В началото на седмицата отделете време за размисъл върху плановете си за бъдещето. Всяка потенциална възможност, всеки шанс трябва да бъдат изследвани в дълбочина. Сега е моментът, в който можете да направите своя голям пробив и вие не искате да го пропускате.

От сряда до петък голяма част от случващите се неща около вас изглеждат неясни, но скоро ще видите, че можете да се справите с всичко това, стига да искате. Не се страхувайте – нямате какво да губите, а тъкмо обратното.

През уикенда ще се отдадете на романтика и дълбоки мисли.

Етикети

Хороскоп

Още от Astro