Седмичен ХОРОСКОП - 02.10 - 08.10

Astro преди 6 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Периодът ще бъде много непредсказуем за представителките на зодия Водолей. Събитията, с които ще се сблъскате, ще бъдат нелогични и изненадващи. Но това ще ви накара да осмислите вашето минало, бъдеще и настояще. Всички те са свързани, но сега виждате важните неща, на които трябва да се радвате в момента, както и тези, които ви мотивират за по-добро бъдеще. В миналото ще си припомните ценни уроци, които ви показват какви грешки не можете да си позволите да повторите.

Задайте си въпроси като: Какво спечелих от това? Струваше ли си? Какво наистина искам? Ще стабилизирате положението си от финансова гледна точка. Това ще ви даде повече спокойствие.

В началото на седмицата ще усещате някаква странна енергия, която контролира всички взаимодействия наоколо. Но това е само усещане. Да заставаш зад собствените си действия и мотиви е изключително важно. Не се оставяйте на течението – вие имате тази сила да решите за вашето бъдеще, да повлияете на събитията, да правите промени. Мислете за себе си като за творци.

От сряда до петък отношенията, които имате с някои хора, могат да станат по-силни. Ще се сближите с определени лица, а с други ще поемете по съвсем различни пътища.

През уикенда кажете „да“ на предложението, което ще получите. Този кратък отговор може да ви даде дългосрочен резултат.

Етикети

Хороскоп

Още от Astro