Седмичен ХОРОСКОП - 02.10 - 08.10

Astro преди 6 години

РИБИ 20.02 – 20.03

За Рибите седмицата ще бъде комуникативна и динамична. Хората от семейството и близкото ви обкръжение ще окажат силно влияние върху събитията, които ще се случват през този период. Това важи не само за личния живот, но и за професионалния такъв. Не знаете откъде ще изскочи ценен контакт, добро предложение или възможност.

Уви, ще се сблъскате с разочарование в лицето на някого, с когото се срещате често в ежедневието си. Лицемерието и интригите ви натоварват, но трябва да свикнете с факта, че някои хора никога няма да се променят. Опитайте се да се абстрахирате от всичко това, като не допускате напрежението да ви застигне.

Някои събития от изминалата седмица все още ще ви действат емоционално.

В понеделник и вторник аналитичните ви способности са страхотни, а това кара седмицата да тръгне по вода. Сега знаете кой е подходящият момент, в който можете да предприемете действия, кое е причината на даден резултат и защо някои неща са такива, каквито са в момента. През тези дни за вас няма никакви загадки.

От сряда до петък трябва да направите място за новото! Това важи във всяко едно отношение. Твърде много се придържате към миналото, а това не ви позволява да направите и крачка напред. Освободете се от това.

Почивните дни ще бъдат най-късметлийските ви през тази седмица.

Етикети

Хороскоп

Още от Astro