Седмичен ХОРОСКОП - 02.10 - 08.10

Astro преди 6 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везните, то през тази седмица ви очакват приятни изненади. Те ще бъдат свързани с работата и професионалното ви развитие. Когато най-малко очаквате, се случва нещо „невъзможно“ и пред вас се отварят нови хоризонти. Използвайте мъдро този свой шанс, за да можете после да се радвате на благоприятни резултати.
Този период е подходящ и за откриване на хармония във всякакъв аспект. За вас това е необходимост, която трябва да задоволите. Отделете повече време за размисли, за търсене на верните отговори и решения.

Късметът е на ваша страна, така че не отлагайте нищо за после. Всичко, което предприемете, ще се развие по възможно най-добрия начин.

В първите дни от седмицата трябва да се съсредоточите. Подробностите и детайлите са важни. Това може да ви е трудно, тъй като все още не искате да се сбогувате с уикенда, но накрая ще видите, че си е струвало усилията.

От сряда до петък за вас всичко е любов. Въображението и вдъхновението ви са по-силни от всякога. С тях можете да бъдете където си поискате.

През уикенда се оставете на течението. Звездите готвят нещо голямо за вас. Почакайте и вижте какво ще стане.

Етикети

Хороскоп

Още от Astro