Седмичен ХОРОСКОП - 02.10 - 08.10

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Седмицата ще бъде емоционална за Скорпионите. Възможно е да има известни недоразумения, несъгласия и подозрения в отношенията с партньора ви. Това определено ще ви се отрази силно. Но тази седмица бележи и началото на месец октомври, който ни поставя на кръстопът. Сега важни решения трябва да бъдат взети, трябва да се освободим от излишния товар и да продължим напред. Затова с този човек имате да обсъждате много.

Необвързаните представителки на зодията пък ще трябва сами за себе си да решат някои основни въпроси, касаещи личностното и професионалното им развитие.

В началото на седмицата се старайте да бъдете позитивни и продуктивни. Трудът ви ще бъде щедро възнаграден, а точно сега многото работа ви кара да се чувствате пълноценни. Помогнете на колега, подайте ръка на приятел – някой може да има нужда от вашия обективен съвет и подкрепа.
От сряда до петък сте по-решителни и смели. Усещате как се променяте в положителна посока. Няма значение дали обстоятелствата налагат тази промяна, или просто сте стигнали до този момент в живота си – важното е, че ставате все по-добри.

През уикенда ще бъдете блестящи и магнетични.

Етикети

Хороскоп

Още от Astro