Следва

По стъпките на “Възвишение”

Базар на хоризонта!

Есента доведе ни дотук.

Events преди 6 години

Есента се познава по ситния дъжд, падналите листа, сутрешната мъгла и… традиоционните за сезона базари. И като казахме базари... ето, задава се поредният и то не какъв да е. Искаме да поканим всички да се присъедините към нас и единствения по рода си специализиран базар за ръчно изработени бижута и аксесоари - "На Горния рафт".

Събитието носи нетрадиционно име и предлага разнообразни автори, материали и изработки. Посетителите ще имат възможност да се докоснат до уникални, неповторими и различни по стил бижута от познати и нови творци. На едно място са събрани хора, работещи с различни техники, притежаващи собствен стил, умения и усет. Част от
участниците са стартирали в областта като хоби, но усъвършенствайки се,
в момента постигат професионални резултати и това е тяхно основно
занимание и източник на дохoди. Гарантираме, че ще намерите своя накит, с който няма да останете незабелязани и ще носи вашия характер и личен отпечатък. Обещаваме да има за всекиго по нещо!

Вече почвате да се чудите кога и къде, нали? Няма да ви държим под напрежение… Датите са 07 и 08 октомври, часовете между 10.оо и 19.00, а мястото добре познато – клуб на Архитекта на ул. Крака №11. Залата на събитието е на първия етаж и разполага с цеееели 300 кв.м. затова хванете приятел под ръка и се заредете с добро настроение за обиколка в света на цвтовете.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 5 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 6 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?