Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

PFW Пролет/Лято 2018: Yohji Yamamoto

Нестандартното започва зад кулисите.

Runway преди 6 години

Поканите на Yohji Yamamoto за тазгодишната седмица на модата носят неговия характер повече от всякога. Дизайнерът е изпратил на своите избраници книжка с лепящи бележки, което да ги подтикне да записват мислите си. Както при всеки друг сезон, така и при този, брандът дава на своите последователи дрехи, които не само да съзерцават с отворена уста, но и да носят с удоволствие и удобство.

Акцентът в колекцията пада върху редовете копчета, които присъстват в по-голямата част от моделите. Концепцията, както споделя самият Йамамото, е всеки да може да играе със собствения си силует като естествена промяна. Йоджи демонстрира идеята си върху една от редакторките на Vogue като разкопчава якето й, за да го закопчае по нетрадиционен начин: „Ето, сега носиш в себе си онова странно закачливо настроение, но все още присъства и нотката на сериозност.”, коментира той самият. Ние сме изключителни развълнувани и очаровани от това, което видяхме и определено планираме да включим нещо от колекцията в гардеробите си. А вие?

Цялата колекция в галерията горе>>>


 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.