Следва

Метеорит

Fashion battle: Мustard

Седмично и вече ритуално...

All fashion преди 6 години

Стартираме с новата доза модни интерпретации по поредната старателно избрана и съобразена с тенденциите на сезона тема. Днес, това е горчицата - един от цветовете с редовна поява всеки есенен сезон, но за Есен/Зима 2017-та повече от всякога.

Творческият двубой се вихри с помощта на лепило, ножици и купища модно вдъхновение, а резултатът е следният:

Габриела

Ако трябва да избера един единствен елемент в горчица за сезона, то това ще е обемното палто от кожа с косъм. Семпъл, но същевременно и достатъчен елемент за построяването на приятна и несложна визия, при която то, палтото, заема централна роля. Останалата част от визията предпочитано остава семпла - фино черно поло, скъсени кюлоти, велурени чехли с нисък ток и красив минималистичен клъч.
 


Пуловер Cos 96 лв.
Палто Jakke 329 лв.
Панталони The Row 1113 лв.
Чанта Roksanda 1213 лв.
Чехли H&M 37 лв.

 

Филип

Цялата флора метаморфозира от златно-жълти нюанси в цвета на всяка поредна есен -горчица. С този fashion battle подчертаваме началото на едно от най-любимите ни годишни времена. Стриктен цвят със заряд за моден ексхибиционизъм. Италиански сатен-креп, формиращ елегантна кройка на топ с интресен детайл pussybaw, е моето днешно предложение за вас.

Стилния топ намираме тук.


 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.