Следва

PFW Пролет/Лято 2018: Alexander McQueen

PFW Пролет/Лято 2018: Chanel

Дъждобраните никога не са били по-модерни

Runway преди 6 години

По стара традиция ревю на Chanel никога не е просто ревю - Карл Лагерфелд винаги разказва история и използва всичко около се си, за да я направи възможно най-автентична. Едно е сигурно - каквато и приказка да разказва, то тя в никакъв случай не е за изпускане. 

И този път Лагерфелд не разочарова никого, представяйки колекцията си пред огромен водопад, инсталиран в Grand Palais. Веднага след като Кая Гербер открива пролетно-лятното ревю, излизайки от пещера (буквално), темата става "кристално ясна".

Карл притежава дарбата да прави всяка дреха вълнуваща, а дъждобраните и PVC ботушите не са изключение. Практичните аксесоари бързо ще намерят мястото си, ако не в гардеробите, то поне в wishlist-овете ни.

Не отсъстват и емблематичните туид материи, перлени бижута и класически дамски чанти, но всички те биват "предпазвани" от дъждобрани, украсени с пера, кристали и пайети. Обувките, въпреки от съвсем нестандартна и неочаквана за Chanel материя, отново завършват с типичния за Chanel заоблен черен или бял връх.

Цялата "тропическа" колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.