Следва

PFW Пролет/Лято 2018: Alexander McQueen

PFW Пролет/Лято 2018: Chanel

Дъждобраните никога не са били по-модерни

Runway преди 6 години

По стара традиция ревю на Chanel никога не е просто ревю - Карл Лагерфелд винаги разказва история и използва всичко около се си, за да я направи възможно най-автентична. Едно е сигурно - каквато и приказка да разказва, то тя в никакъв случай не е за изпускане. 

И този път Лагерфелд не разочарова никого, представяйки колекцията си пред огромен водопад, инсталиран в Grand Palais. Веднага след като Кая Гербер открива пролетно-лятното ревю, излизайки от пещера (буквално), темата става "кристално ясна".

Карл притежава дарбата да прави всяка дреха вълнуваща, а дъждобраните и PVC ботушите не са изключение. Практичните аксесоари бързо ще намерят мястото си, ако не в гардеробите, то поне в wishlist-овете ни.

Не отсъстват и емблематичните туид материи, перлени бижута и класически дамски чанти, но всички те биват "предпазвани" от дъждобрани, украсени с пера, кристали и пайети. Обувките, въпреки от съвсем нестандартна и неочаквана за Chanel материя, отново завършват с типичния за Chanel заоблен черен или бял връх.

Цялата "тропическа" колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Acne Studios, смелост за носене

Runway преди 2 дни

Кожата и денимът са двата стълба, върху които Acne Studios се основава (и се чувства страхотно) от основаването си в края на 90-те години. Но вчерашното шоу е ясно потвърждение, че марката има какво да надгради. 

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: примитивите на Marni

Runway преди 4 дни

Франческо Рисо изпитва необходимостта да направи исторически скок към произхода на човека. На Седмицата на модата в Милано в хартиената пещера Marni дефилира мъжката и женската колекции Есен/Зима 2024/25. Специални гости на шоуто бяха Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори.