PFW Пролет/Лято 2018: Chanel

PFW Пролет/Лято 2018: Chanel

Дъждобраните никога не са били по-модерни

По стара традиция ревю на Chanel никога не е просто ревю - Карл Лагерфелд винаги разказва история и използва всичко около се си, за да я направи възможно най-автентична. Едно е сигурно - каквато и приказка да разказва, то тя в никакъв случай не е за изпускане. 

И този път Лагерфелд не разочарова никого, представяйки колекцията си пред огромен водопад, инсталиран в Grand Palais. Веднага след като Кая Гербер открива пролетно-лятното ревю, излизайки от пещера (буквално), темата става "кристално ясна".

Карл притежава дарбата да прави всяка дреха вълнуваща, а дъждобраните и PVC ботушите не са изключение. Практичните аксесоари бързо ще намерят мястото си, ако не в гардеробите, то поне в wishlist-овете ни.

Не отсъстват и емблематичните туид материи, перлени бижута и класически дамски чанти, но всички те биват "предпазвани" от дъждобрани, украсени с пера, кристали и пайети. Обувките, въпреки от съвсем нестандартна и неочаквана за Chanel материя, отново завършват с типичния за Chanel заоблен черен или бял връх.

Цялата "тропическа" колекция в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia