Следва

Before&After: Есенно капучино

Всички носят: Каскети

They are all over...

Fashion преди 6 години

Ако споделяте поне половината на нашия интерес около случващото се в стрийт стайла през последния моден месец, значи няма как да ви убегне факта за кулминацията на един абсолютен тренд, стартиращ с Ню Йорк и сега в пълно развитие от току-що приключилата модна седмица в Париж. Очевидно става въпрос за каскетът или по-скоро неговата модернизирана интерпретация, позната още с името baker boy hat.

Паралелно с навлизането на модела в дизайнерските колекции, наблюдаваме и постепенното му опитомяване от различни знаменитости, модели и инфлуенсъри още от началото на годината, за да достигне своя върхов момент сега. Подобно на добрите дизайнерски предложения, и немалко high street брандове бързат да се включат в една от тенденциите на сезона, предлагайки разнообразни варианти от вълнен плат в каре до такива с подчертано морски препратки.

Страшно харесваме подбраните тук примери, представляващи нагледни уроци по стрийт стайл висш пилотаж с водещи мотиви винаги работещите елегантни монохромни визии, 70-тарското настроение или пък смелите контрастни принтове ала Бела Хадид...












































More Fashion