Следва

Стил урок на седмицата: Шепот от отвъдното

Before&After: Есенно капучино

Малки промени...

All fashion преди 6 години

Редовен посетител сред отбраните ни рубрики, Before&After преобразяването е съсредоточено около поемането на различна стилистична посока от тази, вече избраната от героя за деня. Днес за втори пореден път се срещаме с прекрасната София, част от семейството на Ivet Fashion MA и съвсем скорошен участник в Before&After.

Както споменахме и преди, София има чудесен личен стил, който обаче днес ще се опитаме да надградим.

Преди:



След:

Бейсик елементите, които биват интересно съчетани, поставят основите на новата визия на София. С добър стрийт стайл почерк и акценти на правилните места, аутфитът добива завършен вид, а това се случва така: отгоре надолу неутралната гама стартира с бял пухкав мохер пуловер с шантави къдри по ръкавите, за да продължи към кемъл разкроените панталони с висока талия - класически и напълно задължителни не само за този сезон, но и за всеки друг. Комбинирането на бяло с кемъл е запазен за студения сезон маниер, който се радва на особена популярност този сезон, затова и се спираме на него, считайки го за самодостатъчен.

Пуловер Patrizia Pepe
Панталони Patrizia Pepe
Клъч Patrizia Pepe
Гривна Patrizia Pepe
Обици архив на стилиста
Обувки собственост на модела


По отношение на обувките - не само харесваме личния стил на София, но и още обожаваме избора й за обувки, които изживяват своето модно прераждане този сезон, превръщайки се в абсолютна находка, имайки предвид, че са изчерпани в почти всеки магазин, където и да е в Европа. Затова и решаваме тя да остане с тях, основата от нас, а от нея детайла. След като началото е вече поставено, заемаме се с аксесоарите, които за разлика от "скелетът" на визията, следва да бъдат с една идея по-категорични. Този замисъл постигаме с помощта на големите tube халки, широката кожена гривна и незаменимия клъч, до един потопени в топлата златна гама, създадена сякаш, за да комплиментира подбраните неутрални тонове.

Подобен подбор на дрехи предразполага към цветови акцент що се отнася до бюти визията. Спираме се на тъмно червило, а останала част от лицето оставяме почти негримирана - основа за бистър тен и подчертаване на веждите. Косата пък прибираме в небрежна ниска опашка, като отново леко текстурираме с помощта на лек спрей.


Всички елементи от снимките откриваме в бутиците на Karen Millen и Patrizia Pepe в Сердика Център, етаж 0.

Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим: с любезното съдействие на козметиката Yves Saint Laurent и Lancome
Модел: София/Ivet Fashion MA

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.